Aandachtspunten indien u op raadpleging komt:

  • Kom maximaal met 2 personen op consultatie (vb. kind,..) maar liefst alleen (uitzonderlijk met 3, indien allen een afspraak hebben)
  • Kom niet met luchtwegklachten, een grieperig gevoel of koorts.
  • Draag een mondmasker. Indien u echt geen mondmasker ter beschikking heeft of u kan nergens een mondmasker bekomen of laten maken, hebben wij een beperkte voorraad om u te helpen bij het binnenkomen van de praktijk.
  • Neem geen extra materiaal mee naar de praktijk, zoals boodschappen, kinderwagens, ...
  • Was uw handen voor u naar de praktijk komt en bij thuiskomst. Bij het binnenkomen en verlaten van de praktijk ontsmet u uw handen met de handalcohol die we daarvoor voorzien.
  • Kom niet te vroeg of wacht even buiten bij mooi weer. 
  • Gebruik uw gezond verstand, samen staan we sterk.

CORRIGERENDE ZOLEN EN DE JUISTE SCHOENEN

Een goede schoen is van groot belang ter preventie van problemen. Zelfs wanneer er gewerkt wordt met corrigerende zolen blijft de keuze van de schoen belangrijk. Een goede zool in een slechte schoen, verliest een groot deel van zijn functie.


Ganganalyse

Podooog Kerstin Vanstaen helpt jou de juiste schoen te kiezen en dit individueel bepaald na de evaluatie van de klacht en de ganganalyse. Zij helpt jou ook met het fabriceren van corrigerende zolen in Duffel en Kortrijk, indien nodig.


Demping en stabiliteit

Eigenlijk is het beter om te spreken van de juiste schoen. Een schoen die voor iemand anders goed is, is daarom niet geschikt voor jou. Alles hangt af van uw voettype, afrolpatroon, sport en aard van de klacht. Zo vragen bepaalde klachten meer demping terwijl andere vaak meer stabiliteit vragen,…


Contact opnemen

Wilt u ook advies krijgen over de geschikte schoenen en over eventueel corrigerende zolen? Neem dan vandaag nog contact op met podoloog Kerstin Vanstaen in Duffel of Kortrijk.

Copyright © Alle rechten voorbehouden

KORTRIJK

Vogelzanglaan 32B - 8500 Kortrijk

Tel: 056 25 27 79

Gsm: 0496 86 96 74

DUFFEL

Klokkestraat 81 - 2570 Duffel

Tel: 015 63 62 86

Gsm: 0496 86 96 74

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren