Aandachtspunten indien u op raadpleging komt:

  • Kom maximaal met 2 personen op consultatie (vb. kind,..) maar liefst alleen (uitzonderlijk met 3, indien allen een afspraak hebben)
  • Kom niet met luchtwegklachten, een grieperig gevoel of koorts.
  • Draag een mondmasker. Indien u echt geen mondmasker ter beschikking heeft of u kan nergens een mondmasker bekomen of laten maken, hebben wij een beperkte voorraad om u te helpen bij het binnenkomen van de praktijk.
  • Neem geen extra materiaal mee naar de praktijk, zoals boodschappen, kinderwagens, ...
  • Was uw handen voor u naar de praktijk komt en bij thuiskomst. Bij het binnenkomen en verlaten van de praktijk ontsmet u uw handen met de handalcohol die we daarvoor voorzien.
  • Kom niet te vroeg of wacht even buiten bij mooi weer. 
  • Gebruik uw gezond verstand, samen staan we sterk.

PODOLOGIE VERHELPT NIET ALLEEN VOETPROBLEMEN MAAR ALLE KLACHTEN

VAN RUG TOT VOETEN.

Podoloog Kerstin Vanstaen in Kortrijk en Duffel onderzoekt, bestudeert en behandelt oorzakelijk alle klachten ter hoogte van de voet, knie, heup en rug die veroorzaakt worden door het biomechanisch slecht functioneren van de voet.


De mens in zijn totaliteit

Ze richt zich hoofdzakelijk op de structuur, de functie en de fysiopathologie van de voet, steeds gerelateerd aan de hoger gelegen lichaamssegmenten en het functioneren van de mens in zijn totaliteit.

De benadering van de klacht evolueert hierbij naar een functioneel gerichte aanpak, waarbij gezocht wordt naar het oorzakelijk verband en de daaruit voortvloeiende correctieve behandeling voor het klachtenpatroon.


Corrigerende zolen

Daarbij wordt gebruik gemaakt van uitwendige preventieve en/of correctieve functioneel corrigerende zolen. Zo verkrijgt men niet alleen een verbetering op korte termijn, maar zal de kans op recidivering drastisch verminderen.

Het onderzoek bestaat uit speciale technieken zoals biomechanische mobiliteits- en hoekmetingen, statisch onderzoek en een gang/loopanalyse via video en eventueel door middel van een footscan (verticale drukmeting, RSscan).


Contact opnemen

Nog vragen over de podologische regio Duffel en Kortrijk van Kerstin Vanstaen?

Neem dan snel contact met ons op.

Copyright © Alle rechten voorbehouden

KORTRIJK

Vogelzanglaan 32B - 8500 Kortrijk

Tel: 056 25 27 79

Gsm: 0496 86 96 74

DUFFEL

Klokkestraat 81 - 2570 Duffel

Tel: 015 63 62 86

Gsm: 0496 86 96 74

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren